Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Dynamic changes in microbial communities and volatile compounds in kombucha fermentation using Flos sophorae and Elm fruits, compared to black and green tea
 
 
Titel: Dynamic changes in microbial communities and volatile compounds in kombucha fermentation using Flos sophorae and Elm fruits, compared to black and green tea
Auteur: Xu, Chunyu
Zhou, Shichu
Zhang, Junyu
Bu, Dengpan
Zang, Changjiang
Fan, Rongbo
Wang, Jun
Guo, Tongjun
Han, Rongwei
Yang, Yongxin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 197 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland