Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Carvacrol as a food additive: Toxicological aspects and the role of nanotechnology in enhancing its antimicrobial and antioxidant properties
 
 
Titel: Carvacrol as a food additive: Toxicological aspects and the role of nanotechnology in enhancing its antimicrobial and antioxidant properties
Auteur: Benincá, Thaís
Schmidt, Luana
Thomé Cardoso, Louise
Rossini Augusti, Paula
da Silva Malheiros, Patrícia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 197 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland