Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 118 van 128 gevonden artikelen
 
 
  The improvement of gel properties and volatiles for frozen egg white melted assisted with ultrasound
 
 
Titel: The improvement of gel properties and volatiles for frozen egg white melted assisted with ultrasound
Auteur: Xiang, Xiaole
Dong, Shiqin
Chen, Le
Liu, Yongle
Wu, Yingqun
Yu, Meijuan
Hu, Gan
Li, Shugang
Ye, Lin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 197 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 118 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland