Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 131 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation with Bacillus natto and Bifidobacterium improves the functional, physicochemical properties, and taste qualities of coix seed-natto
 
 
Titel: Fermentation with Bacillus natto and Bifidobacterium improves the functional, physicochemical properties, and taste qualities of coix seed-natto
Auteur: Zhao, Yongcai
Zhang, Qifeng
He, Laping
Dong, Lidan
Liu, Zhengyu
Wang, Xiao
Li, Cuiqin
Qiao, Shunbin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 131 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland