Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 131 gevonden artikelen
 
 
  Fabrication and characterization of whey protein isolate-tryptophan nanoparticles by pH-shifting combined with heat treatment
 
 
Titel: Fabrication and characterization of whey protein isolate-tryptophan nanoparticles by pH-shifting combined with heat treatment
Auteur: Yang, Lixin
Dong, Hongmin
Wang, Junyi
Dadmohammadi, Younas
Zhou, Yufeng
Lin, Tiantian
Khongkomolsakul, Waritsara
Meletharayil, Gopinathan
Kapoor, Rohit
Abbaspourrad, Alireza
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 131 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland