Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 131 gevonden artikelen
 
 
  An isolated salt-tolerant Tetragenococcus halophilus 2MH-3 improved the volatile flavor of low-salt fermented fish sauce by regulating the microbial community
 
 
Titel: An isolated salt-tolerant Tetragenococcus halophilus 2MH-3 improved the volatile flavor of low-salt fermented fish sauce by regulating the microbial community
Auteur: Han, Jiarun
Hu, Shi
Zhao, Xin
Jiang, Jialan
Wang, Qi
Wu, Jinfeng
Zhao, Xilian
Li, Ping
Gu, Qing
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 131 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland