Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 131 gevonden artikelen
 
 
  Effect of co-fermentation of non-Saccharomyces yeasts with Saccharomyces cerevisiae on the quality and flavor of blueberry wine
 
 
Titel: Effect of co-fermentation of non-Saccharomyces yeasts with Saccharomyces cerevisiae on the quality and flavor of blueberry wine
Auteur: Che, Xiaming
Li, Bang
Zeng, Jiali
Chen, Yanru
Liu, Jingjing
Zeng, Wenwen
Cai, Wenqin
Wan, Yin
Fu, Guiming
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 131 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland