Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 131 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the structural, aggregation behavior and gel properties of pork myofibrillar protein induced by theaflavins
 
 
Titel: Changes in the structural, aggregation behavior and gel properties of pork myofibrillar protein induced by theaflavins
Auteur: Nie, Chunlin
Xiang, Junyi
Zheng, Jiabao
Yao, Xianqi
Wang, Wei
Tomasevic, Igor
Sun, Weizheng
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 131 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland