Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 131 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the flavor formation and sensory attributes of Maillard reaction products by different oxidation degrees of beef tallow via cold plasma
 
 
Titel: Changes in the flavor formation and sensory attributes of Maillard reaction products by different oxidation degrees of beef tallow via cold plasma
Auteur: Lee, Dongheon
Kim, Hye-Jin
Kim, Sung-Su
Park, Nayoon
Jo, Cheorun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 131 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland