Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Effect of wheat flour particle size on the quality deterioration of quick-frozen dumpling wrappers during freeze-thawed cycles
 
 
Titel: Effect of wheat flour particle size on the quality deterioration of quick-frozen dumpling wrappers during freeze-thawed cycles
Auteur: Yin, Lulu
Wu, Xinyue
Qin, Guolan
Han, Jiajing
Liu, Mei
Wei, Yangkun
Liang, Ying
Zhang, Jin
Zhang, Shenying
Zhu, Haojia
Huang, Ying
Zheng, Xueling
Liu, Chong
Li, Limin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 195 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland