Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 69 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Peruvian fava beans for health and food innovation: physicochemical, morphological, nutritional, and techno-functional characterization
 
 
Titel: Peruvian fava beans for health and food innovation: physicochemical, morphological, nutritional, and techno-functional characterization
Auteur: Salvador-Reyes, Rebeca
Furlan, Luisa Campigli
Martínez-Villaluenga, Cristina
Martins Dala-Paula, Bruno
Harumi Nabeshima, Elizabeth
da Costa Pinto, Camila
Michielon de Souza, Sérgio
Azevedo Lima Pallone, Juliana
Teresa Pedrosa Silva Clerici, Maria
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 192 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 69 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland