Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of the effect of ultrasonication on starch-fatty acid complexes and the stabilization mechanism
 
 
Titel: Investigation of the effect of ultrasonication on starch-fatty acid complexes and the stabilization mechanism
Auteur: Hao, Zongwei
Li, Zhaofeng
Zhou, Qianxin
Ma, Zhenni
Lv, Jiali
Wang, Yanrui
Hu, Ailong
Cheng, Juntao
Yu, Zhenyu
Xie, Zhongwen
Du, Yiqun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland