Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Effect of supercritical carbon dioxide on protein structure modification and antimicrobial peptides production of Mongolian cheese and its in vitro digestion
 
 
Titel: Effect of supercritical carbon dioxide on protein structure modification and antimicrobial peptides production of Mongolian cheese and its in vitro digestion
Auteur: Geng, Yawen
Zheng, Yuanrong
Zhou, Ran
Ma, Ming
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland