Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Effects of fatty acids and glycerides on the structure, cooking quality, and in vitro starch digestibility of extruded buckwheat noodles
 
 
Titel: Effects of fatty acids and glycerides on the structure, cooking quality, and in vitro starch digestibility of extruded buckwheat noodles
Auteur: Yu, Menglan
Zhang, Shuyi
Tang, Peiqi
Meng, Linghan
Cheng, Weiwei
Gao, Chengcheng
Wu, Di
Feng, Xiao
Wang, Zhenjiong
Tang, Xiaozhi
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland