Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Effect of exogenous selenium on physicochemical, structural, functional, thermal, and gel rheological properties of mung bean (Vigna radiate L.) protein
 
 
Titel: Effect of exogenous selenium on physicochemical, structural, functional, thermal, and gel rheological properties of mung bean (Vigna radiate L.) protein
Auteur: Wang, Kexin
Zhang, Ruipu
Hu, Wenxuan
Dang, Yueyi
Huang, Mengdi
Wang, Na
Du, Shuangkui
Gao, Xiaoli
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland