Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of high-internal-phase emulsions based on soy protein isolate with varying concentrations of soy hull polysaccharide and their capabilities for probiotic delivery: In vivo and in vitro release and thermal stability
 
 
Titel: Characterization of high-internal-phase emulsions based on soy protein isolate with varying concentrations of soy hull polysaccharide and their capabilities for probiotic delivery: In vivo and in vitro release and thermal stability
Auteur: Sun, Chenyuan
Wang, Shengnan
Wang, Shumin
Wang, Peng
Zhang, Guangchen
Liu, He
Zhu, Danshi
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 186 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland