Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Chemical composition and sensory profiling of coffees treated with asparaginase to decrease acrylamide formation during roasting
 
 
Titel: Chemical composition and sensory profiling of coffees treated with asparaginase to decrease acrylamide formation during roasting
Auteur: CarolinaVieira-Porto, Ana
Cunha, Sara C.
Rosa, Elaine C.
DePaula, Juliana
Cruz, Adriano G.
Freitas-Silva, Otniel
Fernandes, José O.
Farah, Adriana
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 186 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland