Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Bioactive peptides in dry-cured ham: A comprehensive review of preparation methods, metabolic stability, safety, health benefits, and regulatory frameworks
 
 
Titel: Bioactive peptides in dry-cured ham: A comprehensive review of preparation methods, metabolic stability, safety, health benefits, and regulatory frameworks
Auteur: Hu, Yao-yao
Xiao, Shan
Zhou, Gui-cheng
Chen, Xuan
Wang, Bo
Wang, Ji-hui
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 186 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland