Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Effects of umami substances as taste enhancers on salt reduction in meat products: A review
 
 
Titel: Effects of umami substances as taste enhancers on salt reduction in meat products: A review
Auteur: Ma, Fang
Li, Yang
Zhang, Yuanlv
Zhang, Qian
Li, Xiaoxue
Cao, Qingqing
Ma, Haiyang
Xie, Delang
Zhang, Bingbing
Yu, Jia
Li, Xiaojun
Xie, Qiwen
Wan, Guoling
Guo, Mei
Guo, Jiajun
Yin, Junjie
Liu, Guishan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 185 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland