Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different high temperature-pressure processing times on the sensory quality, nutrition and allergenicity of ready-to-eat clam meat
 
 
Titel: Effects of different high temperature-pressure processing times on the sensory quality, nutrition and allergenicity of ready-to-eat clam meat
Auteur: Chen, Yachun
Yao, Xiaoyue
Sun, Jilu
Ma, Aijin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 185 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland