Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of chemical and sensory properties of Cabernet Sauvignon and Marselan wines made by flash détente technique
 
 
Titel: Characterization of chemical and sensory properties of Cabernet Sauvignon and Marselan wines made by flash détente technique
Auteur: Tong, Wenzhe
Zhai, Hongyue
Qi, Mengyao
Hua, Yubo
Shi, Tonghua
Shang, Hua
Shi, Ying
Duan, Changqing
Lan, Yibin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 184 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland