Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Evaluating the effect of thermo-reversible and thermo-irreversible curdlan gels on the gelling properties and in vitro digestibility of myofibrillar protein gels under low-salt condition
 
 
Titel: Evaluating the effect of thermo-reversible and thermo-irreversible curdlan gels on the gelling properties and in vitro digestibility of myofibrillar protein gels under low-salt condition
Auteur: Xu, Yining
Liang, Xue
Kong, Baohua
Sun, Fangda
Xia, Xiufang
Zhang, Hongwei
Liu, Qian
Cao, Chuanai
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 181 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland