Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Electronic tongue, proton-transfer-reaction mass spectrometry, spectral analysis, and molecular docking characterization for determining the effect of α-amylase on flavor perception
 
 
Titel: Electronic tongue, proton-transfer-reaction mass spectrometry, spectral analysis, and molecular docking characterization for determining the effect of α-amylase on flavor perception
Auteur: Pu, Dandan
Meng, Ruixin
Qiao, Kaina
Cao, Boya
Shi, Yige
Wang, Yanbo
Zhang, Yuyu
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 181 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland