Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Effect of peptide formation during rapeseed fermentation on meat analogue structure and sensory properties at different pH conditions
 
 
Titel: Effect of peptide formation during rapeseed fermentation on meat analogue structure and sensory properties at different pH conditions
Auteur: Nisov, Anni
Valtonen, Anniina
Aisala, Heikki
Spaccasassi, Andrea
Walser, Christoph
Dawid, Corinna
Sozer, Nesli
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 180 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland