Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high moisture extrusion on the structure and physicochemical properties of Tartary buckwheat protein and its in vitro digestion
 
 
Titel: Effect of high moisture extrusion on the structure and physicochemical properties of Tartary buckwheat protein and its in vitro digestion
Auteur: Zhang, Zhuo
Bai, Yu
Qiao, Jiawei
Liang, Yongqiang
Zhou, Jiankang
Guo, Shengyuan
Zhao, Chaofan
Xing, Bao
Qin, Peiyou
Zhang, Lizhen
Ren., Guixing
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 180 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland