Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 62 van 73 gevonden artikelen
 
 
  Ripening stage impacts nutritional components, antiglycemic potential, digestibility and antioxidant properties of grumixama (Eugenia brasiliensis Lam.) fruit
 
 
Titel: Ripening stage impacts nutritional components, antiglycemic potential, digestibility and antioxidant properties of grumixama (Eugenia brasiliensis Lam.) fruit
Auteur: Bonin, Anna Maria Forcelini
Ávila, Suelen
Etgeton, Schaina Andriela Pontarollo
de Lima, Jair José
dos Santos, Mayara Padovan
Grassi, Marco Tadeu
Krüger, Claudia Carneiro Hecke
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 178 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 62 van 73 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland