Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Fava bean (Vicia faba L.) protein concentrate added to beef burgers improves the bioaccessibility of some free essential amino acids after in vitro oral and gastrointestinal digestion
 
 
Titel: Fava bean (Vicia faba L.) protein concentrate added to beef burgers improves the bioaccessibility of some free essential amino acids after in vitro oral and gastrointestinal digestion
Auteur: Ribes, Susana
Aubry, Laurent
Kristiawan, Magdalena
Jebalia, Imen
Dupont, Didier
Guillevic, Mathieu
Germain, Antoine
Chesneau, Guillaume
Sayd, Thierry
Talens, Pau
Peyron, Marie-Agnès
Santé-Lhoutellier, Véronique
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 177 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland