Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Flours from fermented lentil and quinoa grains as ingredients with new techno-functional properties
 
 
Titel: Flours from fermented lentil and quinoa grains as ingredients with new techno-functional properties
Auteur: Badia-Olmos, Celia
Sánchez-García, Janaina
Laguna, Laura
Zúñiga, Elena
Mónika Haros, Claudia
Maria Andrés, Ana
Tarrega, Amparo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 177 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland