Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of dual modification by high hydrostatic pressure and annealing on the physicochemical properties of bean starch
 
 
Titel: Evaluation of dual modification by high hydrostatic pressure and annealing on the physicochemical properties of bean starch
Auteur: Almeida, Raphael Lucas Jacinto
Santos, Newton Carlos
Feitoza, João Vítor Fonseca
Muniz, Cecilia Elisa Sousa
Eduardo, Raphael da Silva
Freire, Vitoria de Andrade
de Alcântara Ribeiro, Victor Herbert
de Alcântara Silva, Virgínia Mirtes
de Almeida Mota, Mércia Mélo
de Assis Cavalcante, Josilene
de Almeida Silva, Rebeca
da Costa, Gilsandro Alves
de Figueiredo, Maria José
Ribeiro, Celene Ataide Cordeiro
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 177 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland