Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Decoding temperature-driven microbial community changes and flavor regulation mechanism during winter fermentation of soy sauce
 
 
Titel: Decoding temperature-driven microbial community changes and flavor regulation mechanism during winter fermentation of soy sauce
Auteur: Feng, Yunzi
Xie, Ziming
Huang, Mingtao
Tong, Xing
Hou, Sha
Tin, Hoeseng
Zhao, Mouming
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 177 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland