Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Crystal size, a key character of lactose crystallization affecting microstructure, surface chemistry and reconstitution of milk powder
 
 
Titel: Crystal size, a key character of lactose crystallization affecting microstructure, surface chemistry and reconstitution of milk powder
Auteur: Qí, Xiàowěi
Malmos, Kirsten Gade
van den Berg, Frans W.J.
Grumsen, Flemming Bjerg
Bakalis, Serafim
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 177 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland