Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Formation of Histamine, phenylethylamine and γ-Aminobutyric acid during sprouting and fermenting of selected wholegrains
 
 
Titel: Formation of Histamine, phenylethylamine and γ-Aminobutyric acid during sprouting and fermenting of selected wholegrains
Auteur: Çelik, Ecem Evrim
Canli, Merve
Kocadağlı, Tolgahan
Özkaynak Kanmaz, Evrim
Gökmen, Vural
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 173 () nr. P2 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland