Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Effect of continuous instant pressure drop treatment on the rheological properties and volatile flavor compounds of whole highland barley flour
 
 
Titel: Effect of continuous instant pressure drop treatment on the rheological properties and volatile flavor compounds of whole highland barley flour
Auteur: Chen, Zhiying
Nie, Mengzi
Xi, Huihan
He, Yue
Wang, Aixia
Liu, Liya
Wang, Lili
Yang, Xijuan
Dang, Bin
Wang, Fengzhong
Tong, Li-Tao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 173 () nr. P2 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland