Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Effect of bio-chemical changes due to conventional ageing or chemical soaking on the texture changes of common beans during cooking
 
 
Titel: Effect of bio-chemical changes due to conventional ageing or chemical soaking on the texture changes of common beans during cooking
Auteur: Zhu, Li
Che, Asanji Jean Claude
Kyomugasho, Clare
Chen, Dongyan
Hendrickx, Marc
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 173 () nr. P2 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland