Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 114 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Understanding the role of lipids in aroma formation of circulating non-fried roasted chicken using UHPLC-HRMS-based lipidomics and heat transfer analysis
 
 
Titel: Understanding the role of lipids in aroma formation of circulating non-fried roasted chicken using UHPLC-HRMS-based lipidomics and heat transfer analysis
Auteur: Liu, Huan
Liu, Dengyong
Suleman, Raheel
Gao, Peng
Li, Pi
Xing, Jiangtao
Ma, Qianli
Hamid, Nazimah
Wang, Ping
Gong, Hansheng
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 173 () nr. P2 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 114 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland