Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 122 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Study on potential antigenicity and functional properties of whey protein treated by high hydrostatic pressure based on structural analysis
 
 
Titel: Study on potential antigenicity and functional properties of whey protein treated by high hydrostatic pressure based on structural analysis
Auteur: Yu, Xin-Xin
Wang, Xiao-Hui
Zhang, Sheng-Ao
Zhang, Ying-Hua
Zhang, Han-Lin
Yin, Yu-Qi
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 173 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 122 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland