Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 130 gevonden artikelen
 
 
  Effect of heat treatment on the physical stability, interfacial composition and protein-lipid co-oxidation of whey protein isolate-stabilised O/W emulsions
 
 
Titel: Effect of heat treatment on the physical stability, interfacial composition and protein-lipid co-oxidation of whey protein isolate-stabilised O/W emulsions
Auteur: Chen, Jiaxin
He, Junjie
Zhao, Zihan
Li, Xin
Tang, Jie
Liu, Qian
Wang, Hui
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 130 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland