Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 130 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Na+ and Ca2+ on the texture, structure and microstructure of composite protein gel of mung bean protein and wheat gluten
 
 
Titel: Effect of Na+ and Ca2+ on the texture, structure and microstructure of composite protein gel of mung bean protein and wheat gluten
Auteur: Guo, Ruqi
Liu, Linlin
Huang, Yuyang
Lv, Mingshou
Zhu, Ying
Wang, Zihan
Zhu, Xiuqing
Sun, Bingyu
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 130 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland