Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 130 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of protein quality and digestibility between plant-based and meat-based burgers
 
 
Titel: Comparison of protein quality and digestibility between plant-based and meat-based burgers
Auteur: Cutroneo, Sara
Prandi, Barbara
Faccini, Andrea
Pellegrini, Nicoletta
Sforza, Stefano
Tedeschi, Tullia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 130 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland