Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 130 gevonden artikelen
 
 
  Comparative characterization of flavor precursors and volatiles of Taihe black-boned silky fowl and Hy-line Brown yolks using multiomics and GC-O-MS-based volatilomics
 
 
Titel: Comparative characterization of flavor precursors and volatiles of Taihe black-boned silky fowl and Hy-line Brown yolks using multiomics and GC-O-MS-based volatilomics
Auteur: Yang, Weifang
Yang, Youyou
Wang, Liang
Lv, Xueze
Li, Jing
Cui, Huanxian
Tang, Chaohua
Zhao, Qingyu
Jia, Yaxiong
Qin, Yuchang
Zhang, Junmin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 130 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland