Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 130 gevonden artikelen
 
 
  Cocoa quality: Chemical relationship of cocoa beans and liquors in origin identitation
 
 
Titel: Cocoa quality: Chemical relationship of cocoa beans and liquors in origin identitation
Auteur: Bagnulo, Eloisa
Scavarda, Camilla
Bortolini, Cristian
Cordero, Chiara
Bicchi, Carlo
Liberto, Erica
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 172 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 130 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland