Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 95 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of Robusta coffee aroma by modulating flavor precursors in the green coffee bean with enzymatically treated spent coffee grounds: A circular approach
 
 
Titel: Improvement of Robusta coffee aroma by modulating flavor precursors in the green coffee bean with enzymatically treated spent coffee grounds: A circular approach
Auteur: Moccand, Cyril
Manchala, Aditya Daniel
Sauvageat, Jean-Luc
Lima, Anthony
FleuryRey, Yvette
Glabasnia, Arne
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 170 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 95 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland