Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 95 gevonden artikelen
 
 
  Impact of pH on pea protein–hydroxypropyl starch hydrogel based on interpenetrating network and its application in 3D-printing
 
 
Titel: Impact of pH on pea protein–hydroxypropyl starch hydrogel based on interpenetrating network and its application in 3D-printing
Auteur: Wang, Yihui
Liu, Qing
Yang, Yueyue
Qiu, Chao
Jiao, Aiquan
Jin, Zhengyu
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 170 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 95 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland