Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 63 gevonden artikelen
 
 
  The effect of psyllium fiber on the in vitro starch digestion of steamed and roasted wheat based dough.
 
 
Titel: The effect of psyllium fiber on the in vitro starch digestion of steamed and roasted wheat based dough.
Auteur: Güler, Nilay
Sensoy, Ilkay
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland