Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 63 gevonden artikelen
 
 
  The effect of lactose and its isomerization product lactulose on functional and structural properties of glycated casein
 
 
Titel: The effect of lactose and its isomerization product lactulose on functional and structural properties of glycated casein
Auteur: Kong, Yiru
Dong, Qi
Yu, Ziyin
Yan, Haixia
Liu, Ling
Shen, Yixiao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland