Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 99 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Sublethally injured microorganisms in food processing and preservation: Quantification, formation, detection, resuscitation and adaption
 
 
Titel: Sublethally injured microorganisms in food processing and preservation: Quantification, formation, detection, resuscitation and adaption
Auteur: Shao, Lele
Sun, Yingying
Zou, Bo
Zhao, Yijie
Li, Xingmin
Dai, Ruitong
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 165 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 99 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland