Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 74 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Modified whey protein isolate gel prepared by thermal aggregation combined with transglutaminase crosslinking achieves Casein-like slow digestion in vitro and in vivo
 
 
Titel: Modified whey protein isolate gel prepared by thermal aggregation combined with transglutaminase crosslinking achieves Casein-like slow digestion in vitro and in vivo
Auteur: Leng, Juncai
Wang, Beibei
Li, Li
Guo, Lichun
Jiang, Yiming
Zhou, Tingyi
Liu, Shuoming
Zhao, Wei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 165 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 74 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland