Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Elastic and transparent ovalbumin hydrogels formed via succinylation combined with pH-shifting treatment
 
 
Titel: Elastic and transparent ovalbumin hydrogels formed via succinylation combined with pH-shifting treatment
Auteur: Hu, Gan
Huang, Xinyue
Ma, Jiaxuan
Ma, Lulu
Ma, Meihu
Li, Shugang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 165 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland