Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Effects of pre-emulsion prepared using sucrose esters with different hydrophile-lipophile balances on characteristics of soy protein isolate emulsion films
 
 
Titel: Effects of pre-emulsion prepared using sucrose esters with different hydrophile-lipophile balances on characteristics of soy protein isolate emulsion films
Auteur: Zhao, Yuan
Ren, Zhongyang
Shi, Linfan
Zhang, Yucang
Weng, Wuyin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 165 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland