Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 74 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Unraveling the contribution of pre-salting duration to microbial succession and changes of volatile and non-volatile organic compounds in Suancai (a Chinese traditional fermented vegetable) during fermentation
 
 
Titel: Unraveling the contribution of pre-salting duration to microbial succession and changes of volatile and non-volatile organic compounds in Suancai (a Chinese traditional fermented vegetable) during fermentation
Auteur: Zhao, Nan
Ge, Lihong
Lai, Haimei
Wang, Yali
Mei, Yuan
Huang, Yuli
Zeng, Xueqing
Su, Yanqiu
Shi, Qiao
Li, Huajia
Yuan, Huaiyu
Zhu, Yongqing
Zuo, Yong
Pang, Fuqiang
Guo, Chuanchuan
Wang, Hongqiang
Hu, Tao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 74 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland